93.119.26.149:7777

93.119.26.149:7777


  Regulament National Guard

  Distribuiţi

  c0sm3n
  Admin

  Mesaje : 116
  Data de înscriere : 07/11/2012
  Varsta : 28
  Localizare : adjud

  Regulament National Guard

  Mesaj  c0sm3n la data de Dum Noi 11, 2012 12:28 pm

  Regulament National Guard

  National Guard se ocupa cu criminalii de wanted 6 sau mai mare, cu patrularea in orasele LS, SF, LV si asistarea la blocaje.

  National Guard poate intervenii la orice wanted intre orele 00:00 - 13:00 si poate asista la orice wanted daca un membru din PD sau FBI ii cere ajutorul (abuzurile se pedepsesc in ambele parti; daca vi se cere sa asistati la cineva cu wanted sub 4 trebuie sa faceti poza cand vi se zice asta pe /d in caz contrariu ve-ti fii demisi sau ve-ti primii avertisment), cand nu este nici un membru PD/FBI online, suspectul respectiv este pe blacklist, un membru PD/FBI cere ajutor pe /d.

  Comenzi

  National Guard are voie sa foloseasca urmatoarele comenzi:

  /Frisk - Cand persoana se afla in jail, in sectie, este incatusat (cuffed), la blocaje;

  /Take - doar pentru:
  - materials - Cand persoana se afla in jail, in sectie, este incatusat (cuffed), la blocaje;
  - weapons - Cand persoana se afla in jail, in sectie, este incatusat (cuffed), la blocaje; Membrii NG au voie sa foloseasca comanda doar daca suspectul detine si arme ilegale, pe langa cele legale, sau doar ilegale;
  - drugs - Cand persoana se afla in jail, in sectie, este incatusat (cuffed), la blocaje;

  /Tazer - Se poate folosi numai cand:
  - persoana alearga in cercuri;
  - cand membrii PD/FBI/NG sunt depasiti numeric de catre suspecti, ex 2 politai vs 3 suspecti. In cazul in care sunt mai multe persoane si nu puteti controla situatia, chemati mai multi colegi pentru a se evita abuzul de tazer.
  Abuzul se pedepseste cu demitere.

  /handcuff se foloseste numai cand:
  - suspectul sare in apa;
  - suspectul respectiv se bate in jail si trebuie dus la prison;
  - suspectul alearga in cercuri;
  - suspectul incearca sa evadeze dupa ce s-a predat.
  Abuzul se pedepseste cu demitere.

  /roadblock - se foloseste doar la blocajele facute. Membrii cu acces, rank 4+, pot folosi comanda doar cu aprobare din partea liderului sau unui membru cu rank 5+ din NG/PD/FBI.

  Abuzul de /lock va fi sanctionat cu avertisment + rank down sau demitere. Asta insemnand ca membrii National Guard sa nu lase niciodata nici o masina inchisa, fiind sau nu din cadrul factiunii.

  Comanda /allowram se foloseste doar in cazul in care suspectul a intrat intr-o casa (abuzul se pedepseste cu rank down/demitere).

  Wanted

  Wanted-ul dat cand persoana este in jail este interzisa, indiferent de ce face acesta.

  Daca un detinut are wanted in jail, soldatul nu il omoara, asteapta pana cand acestuia ii trece timpul si il aresteaza.

  National Guard nu da niciodata wanted pe motivul "quit". Pentru asta puteti posta pe forum la sectiunea Plangeri aducand si dovezi.

  Daca s-a gresit “wanted level” trebuie scos si repus.

  Suspectul trebuie somat indiferent de wanted-ul detinut de acesta, si intotdeauna inainte de a deschide focul asupra lui.

  Comportament

  Factiunea National Guard trebuie tratata cu multa seriozitate; orice greseala poate aduce la demitere.

  Nu sunt permise certurile si glumele care nu isi au locul pe chat-urile /r si /d; sanctiunile incep de la avertisment pana la demitere, indiferent de rank.

  Nerespectarea ordinelor unui membru mai inalt in rang, indiferent ca e 2 sau 3, poate aduce la avertismente pana la demitere.

  Un limbaj cat mai adecvat. Un membru National Guard nu are voie sa foloseasca nici o vorba jignitoare la adresa unui jucator, oricat de mica ar fi ea; sanctiunile incep de la avertisment pana la demitere, indiferent de rank.

  Cine cere rank up va fi demis instant.

  Cine intreaba "cum se da rank up in NG?", "cand se da rank up in NG?" etc. va fi demis instant.

  Cand pe server are loc un war, este nevoie de toti membrii NG, pe /r sau pe /d se cere ajutor, cine ia in ras raspunzand cu faze " nu am chef sa vin " sau faze de genul acela, soldatul este demis instant.

   Acum este: Dum Dec 09, 2018 11:59 am